Warta

  • EXPOMIN 2020 SANTIAGO CHILE will be held at 09-13, NOV 2020

    EXPOMIN 2020 SANTIAGO CHILE bakal diayakeun jam 09-13, NOV 2020

    Pameran pertambangan panggedéna Amérika Latin ogé ditetepkeun salaku rohangan anu ngamajukeun patukeuran élmu, pangalaman sareng khususna tawaran téknologi anu nyumbang kana inovasi sareng paningkatan produktivitas prosés penambangan, anu sadayana ngajantenkeun ...
    Maca deui
  • The Exhibition EIMA 2020 Italy

    Pameran EIMA 2020 Italia

    Darurat Covid-19 parantos ngartikeun geografi ékonomi sareng sosial énggal kalayan larangan global. Kalénder paméran perdagangan internasional parantos révisi lengkep sareng seueur kajadian anu dibolaykeun atanapi ditunda. EIMA International ogé kedah ngarévisi jadwal na ku Movi ...
    Maca deui
  • The 127th Canton Fair will be Held Online in 15th of June

    Pameran Canton ka 127 bakal Dilaksanakeun Online dina kaping 15 Juni

    Pameran Canton ka 127 bakal Dilaksanakeun Online dina kaping 15 Juni, Perusahaan kami bakal ilubiung dina siaran Langsung ieu dina jalur, sadayana parantos siap, ngarepkeun pendak sareng anjeun. "Salaku réspon kana kaayaan parah tina epidemi global, éta mutuskeun yén 127th Canton Fair w ...
    Maca deui