Tentang Kami

ab

ab

SAHA KAMI 

Selang Pabrik Sinopulse Co., Ltd. didirikeun taun 2001, ngagaduhan langkung ti 15 taun pangalaman produksi sareng manufaktur. Pabrik perenahna di Taman Perekonomian Pangwangunan Ékonomi, kota Handan, Propinsi Hebei, Cina, anu legana 50 héktar, ngagaduhan lokakarya campuran karét, lokakarya mandrill lemes, bengkel mandrill heuras, bengkel non-mandrill, gedong kantor sareng infrastruktur ékspérimén sanésna langkung ti 20,000 méter pasagi .

Kualitas Ngajantenkeun Bédana

Bakti diri pikeun nyayogikeun Produk Kualitas Pangsaéna, Asuransi Saatos Dijual Dipercaya sareng Modél Kerja Sama Nyaman 

ab

ab

ab

NAON WE LAKU

Sinopulse mangrupikeun pabrik anu paling propésional pikeun selang hidrolik, selang karét industri sareng perlengkapan selang. Kalayan sajumlah maju garis produksi kawat dikepang selang hidrolik, garis produksi maju kawat baja spiral tekanan tinggi selang hidrolik, garis produksi maju Selang bertulang tékstil. Produk-produk utama kalebet selang hidrolik, selang pembersih tekanan tinggi, selang komprési hawa, selang cai, selang oksigén, selang asetiléna, selang pengelasan ganda, selang minyak, selang sedot jsb.

ab

Penghasilan Penjualan

Penghasilan Penjualan15 TAUN Saprak taun 2001 100+, Henteu Karyawan 20.000, Gedong Pabrik Méter Persegi, 120,000,000 USD 

ab

ab

ab

Naha Pilih Kami

ab

SINOPULSE Manufaktur ngadopsi sét pinuh ku alat uji laboratorium: Kawat waja / Tés karét Bahan karét; Tés perekat karét sareng kawat waja; Tés sepuh karét; Selang uji tekanan burst; Tés Selang Impulse. Lembaga Kontrol Kualitas anu ketat;
Kami ngagaduhan MSHA sareng Sertifikasi ISO, anu tiasa nyayogikeun staf anu paling ramah, paling berpengalaman sareng berpengetahuan dina bisnis bari nawiskeun produk kalayan kualitas kabuktosan sareng reliabilitas dina harga kalapa.
Sadayana jalma Sinopulse aktip dina bisnis, sareng resep damel sareng sadaya lapangan minyak, pertanian, transportasi, konstruksi, pertambangan, sareng konsumén kehutanan urang. Sinopulse ngagaduhan jaringan distributor anu saé anu nyayogikeun produk pikeun usaha leutik boh perusahaan ageung.