Tingali Naon Lian Anu Urang Laksanakeun

Tentang Kami

Sinopulse Selang Pabrik Co., Ltd.

didirikeun taun 2001, ngagaduhan langkung ti 15 taun produksi sareng pangalaman manufaktur. Pabrik perenahna di Taman Perekonomian Pangwangunan Ékonomi, kota Handan, Propinsi Hebei, Cina, anu legana 50 héktar, ngagaduhan lokakarya campuran karét, lokakarya mandrill lemes, bengkel mandrill heuras, bengkel non-mandrill, gedong kantor sareng infrastruktur ékspérimén sanésna langkung ti 20,000 méter pasagi .

produk

Produk unggulan

  • Produk unggulan
  • Kadatangan Anyar
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube