Taros Kami

Sinopulse Selang Pabrik Co., Ltd.

Alamat

Kiduleun Xingfu Road,

Feixiang Industrial Zone,

Kota Handan, Hebei, Cina

Telepon

0086-311-87187255

0086-15803319351

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami