Wisata Pabrik

Pabrik Selang Sinopulse gaduh 15 taun manufaktur sareng ngekspor pangalaman selang hidrolik, selang industri sareng perlengkapan, parantos lulus sertipikat ISO 9 0 0 1 AND MSHA. Brand Sinopulse dijual ka seueur nagara di dunya.
Sakabéh lokakarya nutupan langkung ti 20.000 méter pasagi, kalebet ngagaduhan lokakarya campuran karét, lokakarya mandrill lemes, bengkel mandrill heuras, bengkel non-mandrill, gedong kantor.

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

Pikeun ngajaga kualitas anu stabil sareng efisiensi tinggi, urang fokus kana alat-alat, manajemén sareng sistem kontrol kualitas, tina bahan baku, janten ku gudang produk réngsé, Unggal léngkah saling diawasi.
Laboratorium bahan baku ngalakukeun tés dina karasa lemburna karét di darat, kawat baja tarik, napel antara karét sareng kawat waja, kurva vulkanisasi karét.

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

Aya sababaraha unit bengkel pikeun ngalayanan sababaraha prosedur lini produksi. Kahiji, campuran lambar karét sareng karét LG sareng mesin gabungan gancang pikeun nyiapkeun kawat gabungan pikeun selang hidrolik. 

Kami nganggo mesin jalangan canggih sareng mesin spiraling pikeun mastikeun yén tulangan kawat waja tanpa sambungan. JERMANY MAYER MESIN BRAIDING TINGGI BESAR, Mesin ITAL VP, MESIN SPIRAL TINGGI ngajantenkeun urang ngahontal kaluaran anu luhur dina umur otomatis.

Mesin extruding tuangeun tiis extrude karét jero sareng luar, anu tiasa ngendalikeun ketebalan témbok selang karét sacara akurat; Samentawis éta, urang tiasa ngadamel mérek khusus pikeun nyetak dina selang.

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

Saatos produksi, sadaya selang bakal diuji dina hiji titik lima kali tekanan kerja.
Di sagigireun éta, unggal angkatan diuji tekanan burst sareng uji dorongan. Ngan produk mumpuni anu bakal dikirimkeun ka palanggan.

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

1590130013_factory-1

Anjeun bakal disambut hangat kana SINOPULSE 

Sertipikat