Warta Industri

  • EXPOMIN 2020 SANTIAGO CHILE will be held at 09-13, NOV 2020

    EXPOMIN 2020 SANTIAGO CHILE bakal diayakeun jam 09-13, NOV 2020

    Pameran pertambangan panggedéna Amérika Latin ogé ditetepkeun salaku rohangan anu ngamajukeun patukeuran élmu, pangalaman sareng khususna tawaran téknologi anu nyumbang kana inovasi sareng paningkatan produktivitas prosés penambangan, anu sadayana ngajantenkeun ...
    Maca deui
  • The Exhibition EIMA 2020 Italy

    Pameran EIMA 2020 Italia

    Darurat Covid-19 parantos ngartikeun geografi ékonomi sareng sosial énggal kalayan larangan global. Kalénder paméran perdagangan internasional parantos révisi lengkep sareng seueur kajadian anu dibolaykeun atanapi ditunda. EIMA International ogé kedah ngarévisi jadwal na ku Movi ...
    Maca deui