EXPOMIN 2020 SANTIAGO CHILE bakal diayakeun jam 09-13, NOV 2020

Paméran tambang Amérika Latin panggedéna ogé mantep salaku rohangan anu ngamajukeun patukeuran élmu, pangalaman sareng khususna tawaran téknologi anu nyumbang kana inovasi sareng paningkatan produktivitas prosés penambangan, anu sadayana ngajantenkeun paméran ieu platform anu hadé pikeun kasempetan ti nagara urang


Pos waktos: Jun-02-2020