Pameran EIMA 2020 Italia

Darurat Covid-19 parantos ngartikeun geografi ékonomi sareng sosial énggal kalayan larangan global. Kalénder paméran perdagangan internasional parantos révisi lengkep sareng seueur kajadian anu dibolaykeun atanapi ditunda. EIMA International ogé kedah ngarévisi jadwal na ku ngalih pameran Bologna ka Pébruari 2021, sareng ngarencanakeun tinjauan digital anu penting sareng detil pikeun acara Nopémber 2020.


Pos waktos: Jun-02-2020