Pameran Canton ka 127 bakal Dilaksanakeun Online dina kaping 15 Juni

Pameran Canton ka 127 bakal Dilaksanakeun Online dina kaping 15 Juni, Perusahaan kami bakal ilubiung dina siaran Langsung ieu dina jalur, sadayana parantos siap, ngarepkeun pendak sareng anjeun.
"Salaku réspon kana kaayaan parah tina epidemi global, diputuskeun yén Canton Fair ka 127 bakal diayakeun online dina Akhir Juni. Ngajak padagang domestik sareng luar negeri pikeun nunjukkeun produkna online, nganggo téknologi inpormasi canggih, nyayogikeun promosi online sadaya-cuaca, pasokan sareng mésér docking, negosiasi online sareng jasa-jasa sanésna, ngawangun platform perdagangan luar negeri online pikeun komoditi ciri khas anu saé, supados Cina sareng padagang asing tiasa pesen sareng usaha di bumi. ”


Pos waktos: Jun-02-2020